Gerard Bambacht

Fysiotherapeut

Gerard is fysiotherapeut en praktijkeigenaar. Hij rondde in 1991 zijn basisopleiding Fysiotherapie af aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Daarna volgde hij de opleiding Sportfysiotherapie aan de International Acadamy for Sportscience (IAS). Vervolgens verdiepte hij zijn kennis van rugklachten middels een studie bij The McKenzie Institute. En van de vele overige cursussen en nascholingen zijn vooral de opleiding Dry Needling en Medical Taping van belang binnen zijn dagelijkse werkzaamheden.

Gerard houdt van een actieve aanpak en een persoonlijke benadering. Zijn motto is niet voor niets: De mens is gemaakt om te bewegen!

Zelf is Gerard ook sportief actief als hardloper en organisator bij de Brandwijk Bommelerwaard Runners. Met dit team neemt hij jaarlijks deel aan de Roparun, een groots georganiseerde estafetteloop waarbij geld ingezameld wordt voor structurele hulp aan mensen met kanker. Met zijn team organiseert hij ook elk voorjaar de Bommelse Promenadeloop voor hetzelfde goede doel. 
Gerard is inmiddels al 28 jaar fysio/verzorger bij voetbalvereniging GVV’63 te Gameren. Vanuit deze functies en activiteiten heeft hij (en dus ook de praktijk) veel contacten met sporters uit de regio.

“De mens moet zich altijd blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor de fysiotherapeut. Samen kunnen we elkaar beter maken. Beweeg! Geniet! Beteken iets voor elkaar!”

Gerard staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister KRF.NL.
BIG nr. 39033037904