De praktijk

Onze Praktijk is gevestigd aan de Kloosterwiel in de wijk Spellewaard Zaltbommel. Tegenover het gelijknamige natuurgebied. In onze praktijk staat een actieve- en persoonlijke benadering van de cliënt/patiënt op de voorgrond. De opzet van de praktijk is kleinschalig. Maar desondanks is er voldoende expertise aanwezig op het gebeid van de algemene fysiotherapie en de daarbij behorende specialisaties.  Vanuit de sfeervolle hal/wachtruimte bereikt u de behandelkamers en de oefen/trainingsruimte. De praktijk is geheel gelijkvloers en dus goed toegankelijk. De bereikbaarheid is prima. Er kan direct voor de praktijk langs de weg geparkeerd worden.

Gerard Bambacht begon zijn fysiopraktijk in 1995 aan de Groenwal in Zaltbommel. De praktijk verhuisde in 2010 naar de nabijgelegen Kloosterwiel.                             

Het levensmotto van Gerard is : De mens is gemaakt om te bewegen! En dat motto wordt nog altijd enthousiast uitgedragen! 

Herstellen van een blessure of het behandelen van een aandoening doe je niet alleen. Uiteindelijk valt of staat het resultaat vaak grotendeels met de betrokkenheid en de samenwerking tussen de cliënt/patiënt en de behandelend fysiotherapeut. Wij gaan graag op een positieve manier die uitdaging met u aan!

Welkom in onze praktijk!